Bøger

Bøger

_

Cykose - hør 1. kapitel her:


Cykose er en psykologisk ungdomsgyser, der tager udgangspunkt i den pubertære brydningstid – en tid med store eksistentielle tanker om livet og døden krydret med en enorm nysgerrighed på kærligheden, spiritualitet og det paranormale.
 Er der mere mellem himmel og jord, eller er det hele bare noget, der foregår i forstyrrede og angstplagedeteenagehjerner?

“Set in an upscale Copenhagen suburb, this Danish novel is Sixth Sense meets Stieg Larsson for teens!”

Rights People

Bogen er udkommet på Fransk under titlen "À La Folie" er blev  nomineret til LE PRIX DES INCORRUPTIBLES 2015, som den første danske roman nogensinde.

Insania


Mødet med to mærkværdige amerikanere Bob og Matt fører Lulu og hendes italienske kusine Carla til Poveglia, som går for at være “the most haunted spot on earth.” Under pestepidemierne i Venedig isolerede man de pestramte og brændte ligene af pestens ofre på Poveglia – man mener at mere end 150.000 mennesker er brændt på øen. Senere blev Poveglia brugt som psykiatrisk hospital, hvor en sindssyg læge efter sigende eksperimenterede med patienterne blandt andet ved at give dem det hvide snit.

Så der er ikke noget at sige til, at Poveglia er omgærdet af mystik og rygter om overnaturlige hændelser og bliver omtalt som “The most haunted spot on earth.”

Bogen er udkommet på fransk under titlen "L'île Interdite" (Den Forbudte Ø).

Hypnosia


Mads og Lulu går i gymnasiet, de kæmper med hverdagsting som DHO opgaver og den slags …. Men en dag modtager Mads en mystisk pakke med en amulet, der har tilhørt hans afdøde mor. I et brev uden afsender står, at amuletten skal beskytte ham mod det onde? Hvem har sendt det, og hvad er det for noget ondt, Mads skal beskyttes imod – og har det hele noget med hans roma baggrund at gøre?


Lulu og Mads ender i den lille sydfranske by Saintes-Maries-de-la Mer, hvor romaner fra hele verden hvert år mødes for at fejre deres skytshelgen Sara-la-Kali,  Den Sorte Sara. Men bag festlighederne lurer angst og mørke hemmeligheder…

"En hamrende effektiv thriller fra en forfatter, der ved, hvordan kagen skal skæres både sprogligt og sprængfarligt”

Steffen Larsen, Politiken.

Gamle Hansen: Hør 1 kapitel her: 


En gribende biografi om Jørgen Gamle Hansen


Jørgen Hansen er en af de største og mest karismatiske boksere i dansk boksnings historie.  Han var 36 år, da han i 1979 sendte den engelske europamester Dave „Boy” Green til tælling i en kamp, der er gået over i boksehistorien. Med sin lynende højre blev „Gamle Hansen” et ikon, og danskerne elskede den nordjyske rørlægger med den lune humor og de hurtige punchlines.


Uden sin kone, Hanne, som Jørgen kalder “Fru Hansen” og sin bedste ven og promotor, Mogens Palle, havde Jørgen nok aldrig drevet karrieren så vidt. “De tre var en treeninghed,  Mogens og Hanne lagde planerne og Jørgen udførte dem,” som vennen Hans Henrik Palm fortæller i bogen, hvor man kan læse om Jørgen og Hannes makkerskab, kærlighed og gensidige respekt og Hanne store betydning for Jørgens karriere –  som Palm siger: “Uden Fru Hansen havde der slet ikke været nogen Hr. Hansen”

Gys I Ghettoen


Den 15-årige Samir møder den gamle fru Larsen i elevatoren, som beder ham om at følge Lille Laura hjem til sin mor. Problemet er bare, at der ikke er nogen Lille Laura. I alt fald ikke en, som Samir kan se!

Til gengæld er der mystiske bankeslag på ruden, skygger på altanen, en spejling af en lille pige, nabopigen Sarah og mystiske drukkenbolte, der fortæller gruopvækkende historier.

Er det Samirs dømmekraft, den er gal med, eller?

Donk. Donk-donk – der var det igen!

Gys I Toscana - Hør 1. kapitel her:Malou er med familien på ferie i Toscana. Hun synes, det er dødssygt. Men en aften på en bjergrestaurant, sker der noget mærkeligt, som giver ferien en helt ny drejning:


“Der er et eller andet ved den her restaurant, som bare ikke er, som det skal være. Der er noget skræmmende over stedet. Og det er ikke kun, fordi restauranten ligger på en bjergtop,  hvor det gysende mørke allerede er ved at indfinde sig.”

À La Folie


L'amour peut-il triompher de la folie? Certains morts demeurent-ils parmi nous?


Chaque nuit, dans sa chambre, Luisa reçoit la visite d'une petite fille qui l'appelle désespérément à l'aide. Ces incessantes apparitions lui semblent parfois réelles mais, de peur de passer pour une folle, elle n'ose se confier à personne. Jusqu'au jour où Thomas, un garçon du lycée au charme étarnge, lui révèle qu'elle est suivie en permanence par une enfant : une fillette aux grands yeux tristes qu'il est le seul à voir...

L'île Interdite


Luisa passe l'été sur l'ile de Burano dans la lagune de Venise. Avec sa cousine Carla, elle travaille comme serveuse dans le restaurant de leur oncle Toni. Elle espère ainsi oublier Thomas son premier amour qui lui a brisé le coeur. Carla souhaite visiter l'île de Poveglia, pourtant interdite d'accès. Selon les rumeurs, Poveglia serait hantée par les âmes de milliers de pestiférés qui y ont été exilés il y a plusieurs siècles. Malgré sa fascination, Carla refuse de d'y croire. Mais Luisa, elle, sait que certains phénomènes échappent à la raison...


"Une lecture haletante qui ne nous laisse pas sur notre faim."

Babelio